Kocaeli Valiliği, 10-12 Haziran arası yapılacak olan ve aralarında ünlü şarkıcı Melek Mosso’nun da yer aldığı Fullfest festivalini iptal etti. Aynı zamanda festivalde Sagopa Kajmer de sahne alacaktı.
Müzisyen şarkıcı Melek Mosso’nun da sahne alacağı, Kandıra’da düzenlenmesi planlanan gençlik festivali FullFest, Kocaeli Valiliği tarafından ‘ormanda konaklama yasağı’ nedeniyle iptal edildi.
Son zamanlarda duyulan konser ve festival yasaklama kararlarına bir yenisi daha eklendi. Kocaeli Derince’de Aynur Doğan konserinin iptal edilmesinin ardından, 10-11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Kandıra Seyrek Plajı’nda düzenlenecek olan gençlik festivali FullFest, Kocaeli Valiliği tarafından iptal edildiği açıklandı.
Melek Mosso ve Sagopa Kajmer gibi sanatçıların sahne alacağı ve 3 gün sürmesi planlanan gençlik festivali, Kocaeli’de 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak olan ‘ormanda konaklama yasağı’ gerekçe gösterilerek iptal edildi.
İptal edilen festivalde ilk gün sahne alacak sanatçılar içerisinde yer alan Melek Mosso’nun, geçtiğimiz hafta Isparta’da vereceği konser de iptal edilmiş, onun yerine ise, Seda Sayan konseri eklenmişti.